Яйчица

Milaniwood
Толкова много животни се раждат от яйце! Привидно подобните яйца могат да крият напълно различни животни вътре, защото земноводните, влечугите и птиците започват живота си в черупка. Игра, която позволява на децата да открият разнообразието на природата от най-ранна възраст.
39.90 BGN

Толкова много животни се раждат от яйце! Привидно подобните яйца могат да крият напълно различни животни вътре, защото земноводните, влечугите и птиците започват живота си в черупка. Игра, която позволява на децата да открият разнообразието на природата от най-ранна възраст. Развива точността на движенията и въображението.

Подходящо от едногодишна възраст.

Дървените играчки Milaniwood® са с дизайн, вдъхновен от природата. С благодарност към нея използваме само дървен материал отглеждан по устойчив начин. Всички опаковки подлежат на рециклиране, а енергията която използваме за производството е от възобновяеми енергийни изиточници. Произведени са в Италия от T.a.m.i.l., компания, която създава висококачествени дървени играчки близо 100 години.

Играчките на Milaniwood® се отличават с елегантност, присъща на италианския дизайн. Едновременно с това простотата и практичността им ги правят незаменим спътник в израстването на децата - от развиване на възприятията на различните видове повърхности, през подпомагане на развитието на движенията и уменията за изграждане и запазване на равновесие до забавните игри, изискващи комбинативност и стратегия.

Адвиза има честта да представи за пръв път играчките на Milaniwood® в България,