Изненада!

Milaniwood
Изненадааа! Чувалче с два килограма дървени елементи за творческа и занаятчийска работа. Развива въображението и уменията за работа с дърво. Можете да ги съчетавате, конструирате, оцветявате, да ги обработвате допълнително, да използвате свободно въображението си! Чувалчето с дървени елементи не е играчка! Необходимо е да се използва под надзора на възрастен!
39.90 BGN

Изненадааа! Чувалче с два килограма дървени елементи за творческа и занаятчийска работа. Развива въображението и уменията за работа с дърво. Можете да ги съчетавате, конструирате, оцветявате, да ги обработвате допълнително, да използвате свободно въображението си!

Чувалчето с дървени елементи не е играчка! Необходимо е да се използва под надзора на възрастен!

Дървените играчки и елементи Milaniwood® са с дизайн, вдъхновен от природата. С благодарност към нея използваме само дървен материал отглеждан по устойчив начин. Всички опаковки подлежат на рециклиране, а енергията, която използваме за производството е от възобновяеми енергийни изиточници. Произведени са в Италия от T.a.m.i.l., компания, която създава висококачествени дървени играчки близо 100 години.

Играчките на Milaniwood® се отличават с елегантност, присъща на италианския дизайн. Едновременно с това простотата и практичността им ги правят незаменим спътник в израстването на децата - от развиване на възприятията на различните видове повърхности, през подпомагане на развитието на движенията и уменията за изграждане и запазване на равновесие до забавните игри, изискващи комбинативност и стратегия.

Адвиза има честта да представи за пръв път Milaniwood® в България,