Промушкалка - гъсеничка

Milaniwood
Промушкалка - гъсеничка! Игра за сетивата - децата изследват твърдите и меките участъци, различните повърхности. Подпомага развитието на уменията за възприятие на повърхности чрез докосване (тактилни умения), визуалните и свуковите възприятия. Тази пухкава, съединена гъсеница има пет естествени дървени части с различни форми и текстури, през които е прекарана мека кърпа. Подходяща за най-малките.
33.00 BGN

Промушкалка - гъсеничка! Игра за сетивата - децата изследват твърдите и меките участъци, различните повърхности. Подпомага развитието на уменията за възприятие на повърхности чрез докосване (тактилни умения), визуалните и свуковите възприятия. Тази пухкава, съединена гъсеница има пет естествени дървени парчета с различни форми и текстури, през които е прекарана мека кърпа. Подходяща за най-малките.

Дървените играчки Milaniwood® са с дизайн, вдъхновен от природата. С благодарност към нея използваме само дървен материал отглеждан по устойчив начин. Всички опаковки подлежат на рециклиране, а енергията, която използваме за производството е от възобновяеми енергийни изиточници. Произведени са в Италия от T.a.m.i.l., компания, която създава висококачествени дървени играчки близо 100 години.

Играчките на Milaniwood® се отличават с елегантност, присъща на италианския дизайн. Едновременно с това простотата и практичността им ги правят незаменим спътник в израстването на децата - от развиване на възприятията на различните видове повърхности, през подпомагане на развитието на движенията и уменията за изграждане и запазване на равновесие до забавните игри, изискващи комбинативност и стратегия.

Адвиза има честта да представи за пръв път играчките на Milaniwood® в България,