ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННАТА КНИЖАРНИЦА НА АДВИЗА

Добре дошли на www.adviza.bg

Услугите на сайта са предоставени от „Адвиза“ ЕООД с адрес гр. София, ул. „Будапеща“ № 38

При използване услугите на www.adviza.bg потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България, дори и да не са упоменати в настоящите условия.

Приемайки настоящите условия, Потребителите, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от www.adviza.bg с цел доставка на поръчани стоки или услуги.

Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава имейли и известия от www.adviza.bg относно поръчката си, както и отстъпки и оферти за нашите продукти на дадения от него имейл адрес.

www.adviza.bg има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация имейл адрес от регистрираните Потребители. Те имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.

Електронна книжарница на Адвиза има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати достъп до нея при при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

www.adviza.bg запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННА КНИЖАРНИЦА НА АДВИЗА имат задължителна сила както за Адвиза ЕООД, съответно www.adviza.bg, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени от датата на публикуването им в www.adviza.bg.

В страницата на всяка стока в електронната книжарница са посочени цената, предоставената отстъпка, основните характеристики на стоката и или услугата и допълнителна информация. Всички книги в електронната книжарница са цена в български левове, с включен ДДС.

За да бъде приета и изпълнена поръчката Ви, трябва да сте попълнили коректно всички полета на формата за поръчка. При направена поръчка ще получите потвърждение на посочения от вас имейл адрес.

Ние се стремим да Ви предоставяме точна и актуална информация. Въпреки това е възможно в предоставената информация да има грешки и неточности. При установяване на явна неточност при параметрите на направената от вас поръчка ще се свържем с Вас за уточнение и потвърждение, преди да изпълним поръчката.

При следните неизчерпателно изброени обстоятелства: технически грешки при формиране на поръчката, изчерпани наличности и др. www.adviza.bg си запазва правото да отказва изпълнението на поръчката. Потребителят получава уведомление за отказа на посочения от него имейл или телефон, в срок от 2 работни дни след приемане на поръчката.

Работно време

Поръчки в Електронната книжарница на Адвиза се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Работно време за консултации, коментари, изясняване на телефон 0894593787.

Понеделник – петък: 9:00 – 18:00 ч.

Условия за доставка и рекламации »

Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на Потребителя.

При използване услугите на www.adviza.bg Потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите условия.

Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава известия от www.adviza.bg относно поръчката си на дадения от него е-mail.