Trainings & Events

Опознай света на парите - програма по финансова грамотност за участници от 15 до 18 годишна възраст

Средище за Личностно Израстване разработи специализирана програма за младежи между 15 и 18 години, която да положи основите на умението за управляване на личните финанси. Програмата е базирана на рамката за финансова грамотност на ОИСР за младежи между 15 и 18 години. Стартираме в Плевен тази есен!
Read more »
88.00 BGN
Buy

Първи стъпки към успеха - програма за деца от 15 до 18 години

Средище за Личностно Израстване в Плевен започва специализирана програма „Първи стъпки към успеха!“ за деца на базата на елементи от достиженията на Психологията на човешките потребности, разбирането и различаването на чувствата и Харвардския модел на преговори.
Read more »
88.00 BGN
Buy

Speed negotiating: Elevator pitch

How to effectively approach people we do not know and make them clients? The first step is to present yourself! Attention is at deficit, so you have to grab the attention if you'd like to be successful! How to make you Elevator pitch? Attend the Speed negotiating: Elevator Pitch series tp learn and practice! You will get in addition an unrivaled networking opportunity in these digital times!
Read more »
351.00 BGN
Buy

Същината на Бизнеса

Как да увелича бизнеса със съществуващи клиенти и да привлека нови? Как да се справя с промените и да се възползвам от тях? Как да ангажирам служителите и клиентите си? Включете се в онлайн обучението „Същината на бизнеса“. Цена от 330 лева без ДДС. Бонус: книгата "Овладяване на промяната" на д-р Ичак Адизес за всички, които се регистрират до 31 юли 2021!
Read more »
396.00 BGN
Buy

Оферти от партньори

The Master Negotiator

Бестселър на д-р Амин Талаб, разкриващ тънкостите на преговорите. Ако това как да постигнете повече в преговорите, които водите, е тема, която Ви вълнува, можете да закупите електронната версия на англиски език оттук. С натискането на бутона "купи" ще бъдете прехвърлени на страницата на автора и ще можете да закупите и получите в електронен формат книгата "The Master Negotiator"! Успех в преговорите!
19,99 USD
Buy

Why, Why me & Why It's Simply Worth It

Три стъпки към успешни продажби на Вашите услуги! Ако предлагате счетоводство, консултиране, правни услуги, семинари, тази книга е за Вас! Д-р Амин Талаб (The Master Negotiator) разкрива формулата, която неизбежно води до повече продажби!
16,95 EUR
Buy